Cine suntem

Am infiintat Agentia de Turism Holiday Brokers din pasiune pentru turism si marketing, dupa ce am studiat in Romania si in Europa, am alaturat in echipa noastra tineretea si modernitatea conceptiei cu experienta practicii indelungate.

Ce ne propunem

Introducerea unui concept nou pe piata turistica din Romania si crearea unui brand in acest domeniu, si anume dorim sa oferim si sa vindem vacante si nu doar deplasari. Dorim sa venim in intampinarea celor ce cauta o vacanta si sunt cu adevarat interesati de beneficiile pe care le obtin de la aceasta. Ne propunem sa privim ,impreuna cu turistii, vacanta ca pe o investitie si NU ca pe o cheltuiala.

Care sunt obiectivele concrete

Identificam pentru clientii nostri cea mai potrivita vacanta in Romania sau in Grecia, Turcia, Spania si de ce nu, oriunde in Europa sau in lume.

Cum realizam aceste obiective

Studiem permanent piata si promovam ofertele de vacanta pe care le consideram de recomandat, prin comunicare eficienta cu turistii si cu partenerii nostri, prin promovarea unor produse verificate si confirmate.

Ce servicii oferim si promovam

- vacante la munte si la mare in Romania si cure balneo in statiuni romanesti;
- vacanta tip sejur cu avion, autocar sau masina personala in Grecia, Turcia, Spania, Italia;
- vacanta-mini stil city break in orase importante din Europa: Londra, Paris, Roma, Barcelona, Madrid, Milano, Viena etc.;
- vacante itinerante sau circuite in tari ca Franta, Italia, Grecia, Turcia, Anglia, Maroc, Egipt;
- servicii de rent a car in Romania si in Europa;
- servicii de transport cu avion, autocar, tren;
- asigurari de calatorie